Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem kasneje niste več obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran. Piškotki nam ne dajejo dostopa do vašega računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za delovanje spletne strani www.siliko.si uporabljamo naslednje piškotke:

 

PIŠKOTEK ČAS TRAJANJA NAMEN UPORABE UPRAVLJALEC
_icl_current_language 1 dan Ročna izbira jezika. www.siliko.si
wordpress_test_cookie Seja Preveri, če ima brskalnik omogočene piškotke. www.siliko.si
NID 1 leto Beleženje nastavitev posameznega uporabnika. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj. www.google.com (Google)
GEUP
PREF
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
2 leti
1 leto
1 leto
Seja
Beleženje ogledanih videoposnetkov, prikazovanje oglasov glede na vsebino ogledanih videoposnetkov, shranjevanje izbire stila video grafičnega vmesnika. Zbrani podatki ne omogočajo identifikacije uporabnika. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj. www.youtube.com (Google)
 _gat
_ga
_gid
1 minuta
2 leti
14 ur
 Piškotki za analitiko  www.google.com (Google)
id 2 leti Za izboljšavo oglaševanja. Več o piškotku in njegovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj.
www.doubleclick.net (Google)
 displayCookieConsent  Seja  Prikaže obvestilo o piškotkih  www.wunderfarm.com
 pll_language  1 leto  Zapomne si izbran jezik  www.polylang.pro
 TABELA UPORABLJENIH PIŠKOTKOV 

 

KAKO UPRAVLJATI S PIŠKOTKI?
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

MOZILLA FIREFOX
INTERNET EXPLORER
CHROME
SAFARI
OPERA

Piškotki so datoteke na vašem računalniku. Da bi odstranili piškotke, preverite zgornje povezave za navodila, kako v vašem brskalniku izbrišete piškotke.